TNT

Fredag 2. juni 2023

TNT er tilbake! Etter seks år borte fra hverandre, er det nå klart at Tony Harnell, Ronni LeTekrø og Diesel Dahl igjen skal spille festivaler og konserter sammen, og de starter like godt på Jærnåttå fredag 2. juni.

Det betyr gjenhør med låter fra en katalog som kan hamle opp med de fleste internasjonale hardrock-band. Dette er en skikkelig godbit for alle gamle fans, og også for de yngre, som nå får første mulighet til å oppleve TNT live. 

Fra «Knights of the New Thunder», via «Tell No Tales» og «Intuition» til «My Religion», har TNT levert låter som fortsatt føles tidløse og vitale. «Seven Seas», «10,000 Lovers (in One)», «Invisible Noise», «Desperate Nights», «Caught Between the Tigers» og «My Religion» er skarpskodde rockehits som går ned på høygang på store festivaler og svette klubber. Det er ikke alle band forunt å kunne vise til låtsuksess både på 80-,90- og 2000-tallet. 

Hva ville norsk hardrockhistorie vært uten TNT?

Det legendariske norsk/amerikanske bandet har siden begynnelsen av 80-tallet levert ikoniske plater, vunnet prestisjetunge priser og turnert verden rundt. I prosessen har de solgt millioner av plater, med massiv suksess i Europa og Japan.

«Tell No Tales» ble belønnet med en Spellemann i 1987 for beste rockeplate, i 2019 ble TNT innlemmet i Rockheim Hall of Fame og nå er de altså klare for nye oppgaver. 

Når «10.000 Lovers» runger ut over Bryne torg til allsang fra 4000 – tror vi rett og slett at det vil bli en heidundrandes opplevelse!

Foto: Stageway