For bedrifter: Bli kultursponsor

Gi kunder eller ansatte en fantastisk opplevelse under Jærnåttå. Vi tilbyr sponsorbilletter med egen inngang til Jærnåttå, adgang til sponsortelt med reserverte plasser, velkomst og festivalbuffet fra Bryne Kro & Hotell.

Pris: 1.890,- per person per kveld

NB! Vi er utsolgt for sponsorbilletter til Jærnåttå 2022. Hvis du ønsker, kan du sette deg opp på venteliste i tilfelle det kommer noen avbestilinger.

Profiler bedriften din på Jærens største kulturfestival!

Jærnåttå er en av vestlandets største musikkfestivaler og folkefest! Festivalen ble startet i 1993 og står sterkere enn noensinne på grunn av fornuftig drift og stor dugnadsinnsats. Som kultursponsor for Jærnåttå får du profilert bedriften din i en svært positiv sammenheng både for alle de besøkende og for dine kunder. Som kultursponsor er du i tillegg med på å gi verdifull støtte til alle de lokale lag og foreninger som bidrar med dugnad under festivalen.

Vi er også åpne for innspill/ideer utover de skisserte sponsorpakkene for å profilere din bedrift. Ta gjerne kontakt med ønsker og innspill.

Kontaktperson:
Livar Bertelsen
Tlf: 920 17 025
E-post: sponsor@jaerdagen.no

For å kjøpe plasser i sponsorteltet, bruk bestillingsskjemaet på denne siden.

Bestill sponsorbilletter

NB! Vi er utsolgt for sponsorbilletter til Jærnåttå 2022. 

Du kan fylle inn skjemaet under for å settes på venteliste hvis det skulle komme noen avbestilinger. Vi vil kontakte deg hvis så er tilfelle. 

Sponsorbilletter med adgang til sponsortelt

Sponsorbilletter med adgang til Jærnåttå, sponsortelt med reserverte plasser, velkomst og festivalbuffet fra Bryne Kro & Hotell

Vanlige billetter på faktura

Ordinære konsertbilletter til Jærnåttå uten inngang sponsortelt

Bestiller