For bedrifter: Bli kultursponsor

Gi kunder eller ansatte en fantastisk opplevelse under Jærnåttå. Vi tilbyr sponsorbilletter med egen inngang til Jærnåttå, adgang til sponsortelt med reserverte plasser, velkomst og festivalbuffet fra Bryne Kro & Hotell.

For 2024 er det utsolgt for billetter til sponsorteltet begge dager, men ta gjerne kontakt på sponsor@jaerdagen.no dersom dere har spørsmål, vil stå på venteliste i teltet eller ønsker å markedsføre din bedrift under Jærdagen & Jærnåttå.

Profiler bedriften din på Jærens største kulturfestival!

Jærnåttå er en av vestlandets største musikkfestivaler og folkefest! Festivalen ble startet i 1993 og står sterkere enn noensinne på grunn av fornuftig drift og stor dugnadsinnsats. Som kultursponsor for Jærnåttå får du profilert bedriften din i en svært positiv sammenheng både for alle de besøkende og for dine kunder. Som kultursponsor er du i tillegg med på å gi verdifull støtte til alle de lokale lag og foreninger som bidrar med dugnad under festivalen.

Vi er også åpne for innspill/ideer utover de skisserte sponsorpakkene for å profilere din bedrift. Ta gjerne kontakt med ønsker og innspill.

Kontaktperson:
Livar Bertelsen
Tlf: 920 17 025
E-post: sponsor@jaerdagen.no