Dagny

Lørdag 28. mai

Festivalpublikummet på Jæren har ventet i 2 år. Dagny er en av de beste liveartistene vi har og da hun besøkte Jærnåttå i 2018, kokte det på torget, så vi storgleder oss til et gjensyn LØRDAG 28. MAI.

DAGNY har de siste årene blitt en av Norges største popartister. Gjennombruddet kom i 2015 med låten “Backbeat”, dette ble starten på en rekke singler med imponerende streamingtall, høy rotasjon på radio og en rekke Spellemann – og P3 Gull nominasjoner. DAGNY utmerker seg som en solid liveartist og en sterk låtskriver – i 2018 ble hun blant annet nominert til Spellemann for sistnevnte. Det samme året medvirket hun også på megahiten “Drink About” sammen med Seeb. I 2019 var hun medskribent på Katy Perrys låt “Never Really Over” som gikk inn på topp ti i mange land.

I 2020 slapp DAGNY debutalbumet sitt “Strangers / Lovers” som høstet gode kritikker. Albumets to første singler, “Come Over” og “Somebody” ble de to mest spilte låtene på norsk radio dette året og sistnevnte ble kåret til “Årets Låt” under P3 Gull. The Line Of Best Fit skriver blant annet: “Overall, Strangers/Lovers confirms Dagny as a true force to be reckoned with – a stellar record, consistent in its emphatic sound and almost entirely without fault.”