D.D.E.

Fredag 27. mai

Vi har prøvd å få D.D.E. til Jærnåttå i flere år, men det har aldri klaffet, ikke før nå, og FREDAG 27. MAI entrer Sirkus D.D.E. Jærnåttåscenen på Bryne torg.

D.D.E feirer 30 år med en festforestilling for Jærnåttåpublikumet

Sirkus D.D.E. er allsang og fest, magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, en unik opplevelse! I tre tiår har D.D.E. vært en del av det norske kulturlivet, som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet. Når D.D.E. markerer sine 30 år, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset.

Uten Frode Viken hadde ikke D.D.E. eksistert. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. Vi synger vi dem sammen på SIRKUS D.D.E.!

D.D.E. har vært på Bryne før, men det var i 1996, den gang det het Jæren musikkfestival og konsertene gikk på småscener. Det er snart 3 år siden vi var samlet på Bryne torg og hvem er vel bedre enn D.D.E. til å dra igang festen igjen. Vi storgleder oss!