Highasakite

Lørdag 3. juni 2023

På de få konsertene Highasakite har hatt i 2022, har billettene blitt revet vekk i et forrykende tempo, og vi tror Jærnåttåpublikummet også vil sette pris på elektronisk pop i verdensklasse.

Highasakites musikk kombinerer Ingrid Helene Håviks glødende vokal med en dynamisk blanding av synthesizere og perkusjon, og siden utgivelsen «Silent Treatment» i 2014, har bandet opparbeidet seg solid kred på pophimmelen.

«Silent Treatment» lå forøvrig på Topp 40-listen i over to år og brøt dermed rekorden for lengste plassering der. LPen «Camp Echo» og singlene «Golden Ticket» og «Someone Who’ll Get It» ble også store hitlistesuksesser. 

De har spilt på utsolgte arenaer i Storbritannia, USA, Tyskland, Danmark og Australia og blant annet deltatt på amerikanske «Conan O’Brien’s late-night show».

Det er ingen tvil om at Highasakite har vært et av Norges viktigste band de siste 10 årene, og albumet «Mother» som ble sluppet i januar i år, bekrefter igjen at Ingrid Helene Håvik er en låtskriver i toppklasse. 

Det koker alltid foran Jærnåttåscenen, men dette showet tror vi kommer til løfte Bryne torg til nye høyder og vi gleder oss villt til en magisk Jærnåttålørdag 3. juni.

Foto: Maja Moan