Isah

Lørdag 28. mai

Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant hitsingelen «HALLO» som har passert 28 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019.

I sitt travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: sukkerspinn & hodepine. Majoriteten av produksjonen på prosjektet er utført av SDKT hus-produsenter Mogilla og Pluto, og begge EPene har hittil sammenlagt streams på over 15 millioner.

I tillegg til å gjeste Karpe på Norges- og Europaturne, ga Isah en av de mest omtalte opptredene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteatret senere den høsten. Videre stakk Isah av med «Årets stjerneskudd» under by:Larm 2020, samt «Årets gjennombrudd» og «Urban»-kategorien på Spellemannprisen 2019.

Med trofehylla fylt til randen, har det unge supertalentet ikke bremset opp. Med hits som «Blitz», «Zeld» og «Drukne», som alle har bikket flere millioner streams, kan vi bare glede oss til albumet til Isah kommer i 2022.