SKAAR

Fredag 27. mai

Vi ønsker Skaar velkommen til Bryne FREDAG 27. MAI! Jærnåttåpublikummet kan forvente seg topp stemning og kvalitetspop fra en av Norges beste up-and-coming artister.

Skaar er bare 23 år, og etter stor suksess med sin debut-EP «The Other side of waiting» i 2020 har hun blitt nominert til Spellemannsprisen to ganger, i kategoriene Pop, Årets gjennombrudd og Gramostipend. Debutsingelen ‘Higher Ground’, har i skrivende stund overskredet over 12 millioner strømninger på Spotify.

Omgitt av den vakre naturen på Stord har ikke Hilde Skaar vært redd for å skille seg ut. Fra hennes tidlige kjærlighet til Coldplay og Foo Fighters, til å oppdage styrken og sårbarheten til artisten Banks var hun fra en tidlig alder drevet av sin lidenskap for musikk. Og med sin teft for melodier, relaterbare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har SKAAR utviklet seg til å bli en artist som krysser alle boksene for å kunne bli den neste store indiepop-artisten med utspring fra Norge.

Alle Skaars 5 første singler er blitt A-listet og 23-åringen kan allerede vise til flere nominasjoner til priser som ‘Årets nykommer’ (P3 gull), ‘Årets stjerneskudd’ (by:Larm Festivalen) og ‘Årets artist’ (NRJ awards), og tross sin hittil ferske karriere har hun har fått en rekke ærefulle oppdrag for kinofilmer som ‘Battle’ og ‘Askeladden’, i tillegg til Netflix-serien ‘Hjem til jul’ som hun har laget originalmusikk for. Også utenfor landegrensene har hun begynt å tiltrekke seg oppmerksomhet, og tidligere i år fikk hun skryt av britiske Clash Magazine som anerkjenner «popstjernekvaliteten hennes som gjennomgående i hvert stykke arbeid hun noensinne har gitt ut».