Halva Priset

Fredag 24. mai 2024

Med Halva Priset har vi sikret oss en av landets største partystartere til å åpne showet på Jærnåttå 2024.

Vokalist og låtskriver Petter Bjørklund Kristiansen er født og oppvokst i Fredrikstad i et skogholt mellom to bondegårder. Han slo først gjennom som Petter Katastrofe i bandet «Katastrofe» i 2014 med singelen «Bleik og sur». Etter 6 år, flere hits og opptredener på VG-lista fem år på rad valgte Petter å legge Katastrofeprosjektet på hylla i 2020.

Deretter gikk det 10 måneder, savnet etter samfunnshus, bygdefester og biltreff og låvefester ble for stort og Halva Priset så dagens lys. Her rendyrkes alt som er bedre på landet enn i byen: Festene, musikken, naturen, folka, bilene, butikken… lista er lang.

Petter Bjørklund har deltatt på HGVM hvor han fikk vist andre sider av seg selv og rukket å bli folkekjær. Halva Priset har samarbeidet med flere andre artister, blant andre Stian «Staysman» Thorbjørnsen og Maria Mena. Sistnevnte var med og gjorde «Den fineste Chevy’n» til en megahit i 2021 og låten har nå over 40 millioner streams på Spotify.

Halva Priset består av:

Petter Bjørklund Kristiansen, vokal og låtskriver.
Emil Haglund, gitar og vokal.
Hans Marius , trommer.
Lars Støvland, trekkspill og piano.
Andreas Nordanger , DJ

Det blir «Kjerring i fra by’n», «Konge på bøgda», «Raggarhimlen», «Kompis» og «Vårrull». Det blir både pyro, rølp, allsang og topp stemning fra første øyeblikk på Bryne torg fredag 24. mai!